راه هایی برای زندگی بهتر

۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

آبرو خودتا نبر!

اسرارهمسرت آبروی توست!

.گل


دوستان من لزومی نداره شما به مادر،خواهر و. . . بگید که آقازودانزاله یا اختلال نعوظ یا . . داره لزومی نداره آقا به خانواده و دوستاش بگه خانومم دست پختش بده یا قدش کوتاهه یا مامان و باباش فلان.

.

❌همینا ست که باعث طلاق عاطفی و جنسی می شه 

دقت کنید👇

.

🔵رازداری و حفظ اسرار و اموال همسر در حضور و غیاب او، از نکته های قابل توجهی است که در تعالیم دینی نیز به آن اشاره شده است؛ زیرا فاش ساختن رازهای زندگی مشترک و خصوصی، می تواند اثرهای نامطلوبی در خانواده برجای گذارد که یکی از آن ها از بین رفتن محبت در همسر است.

.

🔵طرح رازها و اسرار زندگی مشترک، می تواند برای همیشه دید دیگران را درباره ی زندگی شخصی فرد تغییر دهد. امیرالمومنین  می فرمایند: (راز تو اسیر توست؛ اگر آشکارش ساختی، تو اسیر آن شده ای). .

۱ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
راه نو

انتقاد کن ولی درست!!

شیوه صحیح انتقاد کردن از همسر:


.انت

.💥زمان انتقاد:
زمانی انتقاد کنید که همسر، آمادگی روحی و ذهنی لازم برای شنیدن انتقاد را داشته باشد
.
💥مکان انتقاد:
هیچگاه در جمع، انتقاد نکنید.
.
💥زبان انتقاد:
با رویی گشاده و گفتاری دوستانه و لحنی مهربانانه، انتقاد کنید.
.
💥 انتقاد غیر مستقیم:
تا حد ممکن انتقادها را به صورت غیرمستقیم بگویید.
.
💥میزان انتقاد:
انتقادهای پشت سرهم موجب می شود که همسرمان احساس کند ما فردی عیب جو هستیم و فقط به دنبال نقص های او می گردیم.
.
💥گفتن خوبی ها در کنار عیب ها:
باید، پیش و پس هر عیبی، خوبی های همسرمان را هم بهش یادآوری کنیم.


۱ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
راه نو

کودک خجالتی

شما باعث خجالتی شدن کودک هستین!

والدینی که تحمل پذیرش اشتباهات کودک را ندارند و کودکی کودک را، بی تجربگی او را و حتی بچه بودنش را درک نمی‌کنند. 

ترس از اشتباه را دراو تقویت می‌کنند. 

و کم کم کودک ساکت و منفعل بودن را بخاطر ترس از سرزنش ترجیح میدهد.


درنتیجه کودک خجالتی وکمرو میشود.

پس اگر فرزند شما اشتباهی کرد با در نظر گفتن سن او با او رفتار کنید.

.

بچه

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
راه نو

اول باید درست بشناسی اش

🔰شناخت طرف مقابل در خواستگاری: 


ازدواج

هر کدام از ما برای ازدواج معیارها و ملاک هایی داریم که سعی می کنیم انها را در وجود فرد مقابل جستجو کنیم. فهمیدن این که کسی واجد شرایط ما هست یا نقش بازی می کند، کار دشواری است. اما با دقت و تلاش و تحقیق، مشورت گرفتن و بررسی عمیق می توانید تا حد زیادی طرف مقابل را بشناسید.


چطور می توانیم به وجود معیارهایمان در طرف مقابل پی ببریم؟ از این سه روش:


١_گفت وگوها در جلسات  خواستگاری :


 باید چند جلسه در منزل یکدیگر  با هم صحبت کنید و چند جلسه در مکان های عمومی، بیرون از خانه گفتگو صورت گیرد. 

برای تصمیم قطعی عجله نکنید...



درباره آینده، شغل، روابط با والدین، استقلال از خانواده ها و حساسیت های کاری و اجتماعی گفت وگو کنید و سعی کنید احساسات را در این آشنایی و شناخت دخالت ندهید.(وابسته نشید، و با عقلانیت تصمیم گیری کنید) 


در جلسات خواستگاری تنها به آخرین نظرات  فرد مقابل بسنده نکنید. در مواردی فردی که شما را پسندیده است، ممکن است تحت تأثیر هیجانات و احساسات عاشقانه و دوست داشتن، تغییراتی در خود احساس کند و بگوید  با دیدگاه شما همسو است، اما این یک امر پایدار نیست.


بنابراین شما باید از ویژگی های ثابت شخصیت فرد آگاهی پیدا کنید که بخشی از آن در گفت و گوهای دو نفره مشخص می شود و بخشی در تحقیقاتی که باید انجام دهید. از فرد بخواهید خودش را توصیف کند. از زبان خودش ویژگی هایش را بشنوید و در تحقیقات بعدی در پی این باشید که صحت ادعای او را کشف کنید.


٢_ آزمون های روان شناختی (تست ها) 


برخی ویژگی ها برای تشکیل زندگی مشترک اهمیت زیادی دارد در حالی که برخی دیگر تنها به این بستگی دارد که خود شما چه روحیه ای دارید. شناخت این ویژگی ها و قضاوت کردن درباره این ها، کار یک آدم آگاه، با تجربه و بی طرف است. یعنی یک مشاور یا روانشناس.


یک روان شناس خوب با آزمون های شخصیتی(حداقل سه آزمون معتبر) و همگرایی نتایج آنها می توانید خودتان و طرف مقابل را بهتر بشناسید و در عین حال، چشم اندازی از زندگی مشترکتان به دست بیاورید که مشکلات شما در آینده چه خواهد بود و آیا ازدواج شما به صلاح هست یا نه.




٣_ تحقیق از افراد آگاه


باید درباره خانواده، رفتار، اخلاق، اعتقادات، فعالیت ها و روابط اجتماعی فرد تحقیق کنید. از او بخواهید دوستانش را به شما معرفی کند. هر کسی با افرادی دوستی می کند که به آن ها شبیه است و از سوی دیگر دوستان تأثیر زیادی بر شخصیت فرد می گذارند؛ بر این اساس شناخت دوستان طرف مقابل، اطلاعات خوبی در اختیار شما می گذارد.


معمولا بهتر است حوادث زندگی فرد را از نوجوانی به بعد بررسی کرده و از خویشاوندان، معلمان، استادان، دوستان، همکاران و همسایه ها با حوصله و دقت اطلاعات لازم را جویا شوید. پیشنهاد می کنیم یافته های تحقیق ، گفت وگو و هر نوع تردید و نگرانی را با مشاور ازدواج در میان بگذارید تا او که فردی آگاه، باتجربه و بی نظر است با تطبیق یافته های هر سه منبع (گفت وگوها، آزمون ها و تحقیقات) به ارزیابی آنها بپردازد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
راه نو